• 3 dagen huren = 1 dag betalen
  • Ophalen of leveren op locatie

5 Thema's voor jouw Bohemian Style Bruiloft

Gepubliceerd op 5 augustus 2023 om 16:13

De bohemian style bruiloft is al jarenlang populair en met goede reden. De vrijheid, natuurlijke elementen en romantische sfeer die dit thema biedt, zijn ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en ongedwongen bruiloftsstijl.

1 - Rusty Desert - Burnt orange

De magie van de woestijn roept een gevoel van mysterie en avontuur op. Voor dit thema kun je kiezen voor een aardetint kleurenpalet – van diep terracotta tot zacht beige.

Cactussen, droogbloemen, geometrische patronen en macramé voegen sfeer toe, terwijl dromenvangers de finishing touch vormen. Wat dacht je van een perzisch tapijt en natuurlijke waaiers? Lees meer over dit bruiloft thema burnt orange!

bohemian style bruiloft - rusty desert - burnt orange wedding theme

2 - Wedding in the woods

bohemian style bruiloft - wedding in the woods

In het diepe bos zorgt de natuurlijke schoonheid voor een magische setting. Denk aan mossige paden, houten bordjes, hangende bloemstukken en  verlichting.

Licht je locatie op met sfeerverlichting en voeg een mystieke charme toe met kaarsen en lantaarns.

Denk aan dekentjes voor als het in de avond kouder wordt of regel een aparte feestlocatie!

3 - Vintage 

Reis terug in de tijd met vintage accenten zoals antiek servies, oude wereldkaartenklassieke auto's en vintage tapijten.

Vul je locatie met oude koffers, gebruik postkaarten als uitnodigingen en voeg sepia-toned foto's toe voor een nostalgische touch.

Stomp kaarsen en kandelaren maken het plaatje helemaal af.

bohemian style bruiloft - vintage

4 - Culture clash

bohemian style bruiloft - culture clash

Dit thema biedt een eclectische mix van culturele invloeden. Marokkaanse lantaarns, Indiase textielen en Afrikaanse kunst zijn slechts enkele voorbeelden die je kunt overwegen voor een rijke, wereldse bruiloft.

 

5 - Boho festival

Geïnspireerd door muziekfestivals, combineert dit thema het beste van live muziek, dans en vreugde. Gebruik kleurrijke vlaggen, foodtrucks en openluchtpodia voor bands.

Vergeet niet om een chill-out zone te creëren met kussens en tapijten evenals zachte sfeerverlichting.

Ook leuk: verschillende champagne glazen voor elke gast!

bohemian style bruiloft - boho festival

De Voordelen van het Huren van Bruiloft Decoratie

Het huren van bruiloft decoratie is een slimme keuze voor veel koppels. Ten eerste is het duurzamer; in plaats van items te kopen die je maar één keer gebruikt, kun je ze huren en ze later inleveren. Hiermee bespaar je niet alleen geld maar draag je ook bij aan een beter milieu. Daarnaast krijg je toegang tot een breder scala aan stijlvolle en trendgevoelige decoraties zonder de volle prijs te betalen. En opslag na de grote dag? Daar hoef je je met huren geen zorgen over te maken!

Neem de stap naar je droom bruiloft met Two Brides

Nu heb je in totaal 5 bohemian style bruiloftsthema's om uit te kiezen! Elk thema biedt unieke mogelijkheden en, met de juiste decoraties van Two Brides Bruiloft Verhuur Apeldoorn, kun je er zeker van zijn dat je droom werkelijkheid wordt.

Neem vandaag nog contact op met Two Brides Bruiloft Verhuur Apeldoorn en maak van jouw bohemian style bruiloft een dag om nooit te vergeten!