• 3 dagen huren = 1 dag betalen
  • Ophalen of leveren op locatie

Bruiloft Styling Pakketten

Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft die niet alleen romantisch maar ook ongelooflijk stijlvol is? Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om je bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. En je hebt al meteen een prijs indicatie. Wel zo makkelijk. 

Onze zorgvuldig samengestelde pakketten

Wij begrijpen dat elke bruiloft uniek is, daarom hebben we voor jou verschillende pakketten samengesteld. We bieden tevens ook volledige styling aan. Heb je nog iets extra nodig? Alle items zijn ook separaat bij te bestellen, neem een kijkje in het assortiment.

1 Ceremonie Opstelling (vanaf 300 Euro)

Onze ceremonie opstelling omvat een trouwboog, decoratie voor de ruimte waar de ceremonie plaats vindt, droogbloemen en nog veel meer.

bohemian bruiloft
bohemian bruiloft
boho wedding
boho wedding

2 Diner Opstelling (vanaf 200 Euro)

Met de diner opstelling voor bruiloften bieden we prachtige decoratie die de perfecte sfeer creëert voor jouw speciale dag. Onze opstelling bevat elegante lopers, prachtige bloemstukken en sfeervolle verlichting om een romantische en intieme sfeer te creëren.

3 Overdag pakket (vanaf 500 Euro)

Het overdag pakket bevat de ceremonie opstelling en de diner opstelling. Daarnaast is er rekening gehouden met een aantal extra items die jouw locatie in het thema omtovert. Denk aan welkomstbord, een glazen bak voor kaarten, een tafelsetting en nog veel meer.

Volledige styling: Laat alles aan ons over (prijs op aanvraag)

Te druk met andere aspecten van je bruiloftsvoorbereidingen? Wij bieden ook een volledige service-optie aan waarbij wij alles voor je regelen: van de decoratie en plaatsing tot het opruimen na afloop. Met onze expertise en oog voor detail kun je erop vertrouwen dat jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt. Jij geeft ons je wensen door en wij gaan jou verrassen!

Kies je voor een van deze opties? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan contact met je op om jouw wensen te bespreken zodat we een voorstel voor je kunnen maken. 

Decoratie huren bij Two Brides?
Vul hier alvast je wensen in, als je die hebt.