• 3 dagen huren = 1 dag betalen
  • Ophalen of leveren op locatie

FAQ: Decoratie huren - hoe werkt het?

Overweeg je decoratie te huren bij Two Brides? Dat is fantastisch! Hier is een handige uitleg over hoe het allemaal werkt.

Hoe lang is de huurperiode?

Bij Two Brides is de huurprijs voor drie dagen hetzelfde als voor één dag. Dit geeft je voldoende tijd om alles op te zetten en later weer af te bouwen, zodat je je op je trouwdag op andere dingen kunt concentreren. Trouw je in het weekend? Dan krijg je de decoratie op vrijdag en hoeven ze op maandag pas terug. 4 dagen voor de prijs van 1: een dag extra dus!

Kan ik de decoratie ook ophalen?

Zeker! Als je besluit om de gehuurde items zelf op te halen, kun je dat doen op ons adres: Wolwevershorst 105, 7328 NW Apeldoorn. Omdat we niet altijd aanwezig zijn, nemen we in de week voor de bruiloft contact met je op om de ophaaltijd te bevestigen. Het ophalen en terugbrengen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, tussen 9.00 en 20.00 uur.

Kunnen jullie ook bezorgen?

Liever de gehuurde items laten bezorgen? We brengen met plezier jouw decoratie naar de gewenste locatie, mits deze zich binnen een straal van 50km bevindt. We rekenen hiervoor een eenmalig starttarief van €35, plus een kilometervergoeding van €1,80 per kilometer vanaf ons adres in Apeldoorn. De bezorg- en ophaaltijden zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 20:00 uur. Houd er rekening mee dat er een extra toeslag van €50 wordt gerekend voor bestellingen onder de €250.

Wie gaat de decoratie opbouwen?

Bij bezorging zullen we alle items netjes op de locatie uitladen. We waarderen het als we dicht bij de ingang/trouwlocatie kunnen komen. Als dit niet mogelijk is, laat het ons dan weten, zodat we daarmee rekening kunnen houden. De opbouw van de items is aan jou, zodat je het volgens jouw voorkeuren kunt doen. Mocht je willen dat wij de opbouw verzorgen, vermeld dit dan in de notities bij je bestelling. We zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Hoe zit het met schade of verlies en de borg?

Mocht er iets kapot gaan of verloren raken tijdens het evenement, geen zorgen, dit kan gebeuren. Helaas moeten we wel de kosten van het vervangen van kapotte items in rekening brengen. Voor bestellingen onder de €250 rekenen we een borg van €100, voor bestellingen boven de €250 is de borg €200. Eventuele kosten voor reparatie of vervanging worden van deze borg afgetrokken, het restant wordt binnen twee weken terugbetaald.

Hoe kan ik betalen?

De decoratie kan direct via de website worden gereserveerd. Vermeld de gewenste datum in de opmerkingen. Als alle items beschikbaar zijn, ontvang je binnen één dag een bevestigingsmail met betalingsinformatie. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Wat als ik wil annuleren?

Heb je je bedacht en wil je sommige gehuurde items annuleren? Neem dan contact met ons op. We hebben geen "slecht weer"-optie, maar als je de items echt niet kunt gebruiken vanwege het weer, kun je ze omruilen voor andere beschikbare decoratie-items.

Kan ik items lenen voor een styled shoot?

Dat kan! We zijn natuurlijk enthousiast om onze collectie beschikbaar te stellen voor styled shoots, mits die passen bij onze visie en stijl. We willen onze items graag laten zien, dus neem contact met ons op: info@twobrides.nl.